90/100 Punkte Robert Parker Wine Advocate, Februar 2020
"The 2017 Osterfingen Oberhallau Blauburgunder Zwaa is sourced from two different vineyards, one on heavy clay soils and one on gravelly soils.It displays a delicate, aromatic and finely intense bouquet of ripe redberries and cherries intertwined with refreshing spicy terroirexpressions—beautifully pure and fresh! This Schaffhausen Pinot Noir ischarming, fresh and finessed on the palate, with very fine tannins,almost no extraction. It's a very pure, elegant and refined yet tightand serious Blauburgunder with licorice and other floral notes on thestimulating, vibrant, refreshing and grippy finish. This is an excellentgastronomic red wine. 13% alcohol. "
Der Besitzer Michael Meyer, dessen Familie das Weingut und den Landgasthof Bad Osterfingen seit dem 19. Jahrhundert bewirtschaftet, ist ein begnadeter Koch und ein hervorragender Winzer. Nebst der Zubereitung seiner legendären Spätzli, die für viele Gourmets als die besten der Welt gelten, keltert Michael Meyer überzeugend elegante und finessenreiche Weine. Sein bekanntester Wein heisst ZWAA, den er zusammen mit dem talentierten Oberhallauer Winzer Ruedi Baumann vinifiziert.